ניהול עסקי מזון
שליש מבתי הקפה והמסעדות נסגרים בתוך חצי שנה וכמחצית אינם שורדים את השנה השניה. נתון זה מדגים בצורה הטובה ביותר מדוע כל מי שרוצה לעסוק בענף חייב ללמוד ולהתכונן על מנת להצליח לשרוד. שכן אם בעבר היה מספיק לבחור מיקום מרכזי ולהגיש מזון טוב, הרי שכיום יש אינספור תחומים בהם בעל עסק מזון צריך להתמחות, החל מהתנהלות מול הרשויות, דרך התנהלות מול ספקים וכלה בניהול עובדים. בוגרי הקורס יכולים לעבוד כשכירים או לפתוח עסק משל עצמם.
מי קהל היעד לקורס
הלימודים מתאימים במיוחד לאלו העושים צעדים ראשונים בתחום המסעדנות, יזמים המעוניינים להקים ולנהל מסעדה, בר, קונדטוריה או בית קפה וזכיינים חדשים ברשתות. הקורס כמובן מתאים גם לבעלי עסקים פעילים אשר תמיד יכולים ללמוד דברים חדשים אשר ישפרו את העסק שלהם. בין השאר נלמדים בקורס ענייני תברואה, איתור מקומות לפתיחת העסק, מאפייני צריכה, כיצד לבנות תפריט, ניהול מלאי, תחזוקת מחסן ופרמטרים כלכליים כמו תמחור, תזרים מזומנים ומימון.
היכן מתקיימים הלימודים
הלימודים מתקיימים במוסדות הספר המתמחים בתפעול וניהול עסקי מזון או יזמות או בבתי מלון שונים ברחבי הארץ. הקורס משפר את סיכויי ההצלחה וההתמודדות עם קשיים בעסקי המזון.
לקבלת מידע
ללא התחייבות
מלאו פרטים ונחזור אליכם תוך זמן קצר